Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl


Beste mama, papa, zusjes, meter Sofie, peter Frederik, oma's en opa, nonkels en tantes, familie en vrienden, kortom welkom iedereen,

Ik ben dus Nandje, voorlopig nog zonder tandje, ik heb wel een piemeltje, dus ik ben een jongen. Iedereen dacht dat mijn papa geen jongetje kon maken, ik wist wel beter, mijn papa is een superman, zonder knobbeltje (adamsappel) hé moeke. Ik zie er al naar uit om samen met mijn papa naar onze favoriete voetbalclub "Club Brugge" te gaan kijken, Samen te voetballen in ons tuintje, of samen mooie fietstochten te maken met de Zeevogels.

Mama bedankt dat ik 9 maanden lang in je buikje mocht verblijven, het was er lekker warm, het werd er me wel wat te krap  en het was er zo donker, ik vond de lichtschakelaar niet!

Lieve zussen eindelijk hebben jullie een broer(tje) die goed voor jullie zal zorgen, doen jullie dat ook een beetje voor mij?

Ik heb aan papa  en mama gevraagd dat zij regelmatig wat fotootjes op deze site zetten, kom dus regelmatig maar eens kijken, een bezoekje bij mij thuis kan ook altijd, dan leer ik jouw ook beter kennen!

Tot binnenkort,
Nandje

Meer over Nand...

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.